Rüyada tırnakların uzamasını görmek

Rüyada tırnakların uzamasını görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, dış ticarete atılacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, işsiz ise işe gireceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına işarettir.

Rüyada tırnakların uzamasını gördüyseniz:

  • Yapacağınız şeyler üzerinde sizden yaşça küçük veya büyük kişilerin ya da çocuklarınızın etkisi olabilir.

Rüyada tırnağın uzamasını görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına rivayet eder.

Rüyada tırnakların uzamasını görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada uzamış tırnak kesmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, malvarlığının çok daha artacağına tabir olunur.

Rüyada uzamış tırnak görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada tırnaklarını uzamış görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, makam ve rızık sağlayacağına delalettir.

Rüyada ayak tırnaklarını uzamış görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına rivayet eder.

Rüyada tırnak uzaması görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada tırnağın uzaması görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments