Rüyada uyuyan birini uyandırmak

Rüyada uyuyan birini uyandırmak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, başarının adım adım yaklaşacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine delalet eder.

Rüyada uyuyan birini uyandırmak gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar netleşmemiş ya da iniş çıkışlı seyir izleyen muhtelif ilişkiler netliğe kavuşabilir.

Rüyada yasin okuyarak uyanmak batıl amele, kalp kırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada uyurken uyandırılmak kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine inanılır.

Rüyada bağırarak uyanmak yeni bir karar alma sürecine girileceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uykudan uyandırılmak kazancının da aynı oranda artacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada gülümseyerek uyanmak böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çığlık atarak uyanmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, rakiplerini mağlup edeceğine yorulur.

Rüyada irkilerek uyanmak cebinden parasının eksilmeyeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada tekbir getirerek uyanmak kazançlı bir döneme girileceğine, gözyaşı döküleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments