Rüyada yasin okuyarak uyanmak

Rüyada yasin okuyarak uyanmak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada yasin okuyarak uyanmak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kişilerle sırlarınızı paylaşabilirsiniz.

Rüyada yasin okuyarak uyanmak birikimlerine büyük zarar  geleceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yasin okurken uyanmak hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına inanılır.

Rüyada kuran okuyarak uyanmak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayetel kürsi okuyarak uyanmak büyük bir karar verileceğine, rahat bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada dua okuyarak uyanmak zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ezan okuyarak uyanmak hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ezan okunurken uyanmak onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına işarettir.

Rüyada sure okuyarak uyanmak biraz olsun hafifleyeceğine, eşinden yana huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments