Rüyada bağırarak uyanmak

Rüyada bağırarak uyanmak hedefine çok kolay ulaşacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, gereken sabrı göstereceğine inanılır.

Rüyada bağırarak uyanmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu bir haber alacaksınız.Yakın arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek tartışmalar ya da anlaşmazlıklar olabilir.

Rüyada korkup bağırarak uyanmak kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine delalet eder.

Rüyada bağırarak uyanmak zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bağıramadığını görmek memur ise terfi edeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bağırarak kaçmak bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada bağırarak ezan okumak çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına yorulur.

Rüyada bağırıp ağladığını görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına alamet eder.

Rüyada bağırıp sesi çıkmamak yeni bir arkadaşlık kurulacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bağıran erkek görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, yanlış işlere girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments