Rüyada gülümseyerek uyanmak

Rüyada gülümseyerek uyanmak şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada gülümseyerek uyanmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik iş yolculukları, haberler ya da tahmin etmediğiniz konuklar sizi ziyarete gelebilir.

Rüyada gülümseyerek uyanmak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada gülmek ve gülerek uyanmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada gülmek gülerek uyanmak büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına yorulur.

Rüyada gülerken uyanmak masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada namaza uyandırılmak kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada depremle uyanmak evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına delalettir.

Rüyada tekbir getirerek uyanmak çok büyük kazanımlar elde edileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine işaret eder.

Rüyada uyurken uyanmak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments