Rüyada uyanmak isteyip uyanamamak

Rüyada uyanmak isteyip uyanamamak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, sorunlarını çözeceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada uyanmak isteyip uyanamamak gördüyseniz:

  • Kafanızdakileri onlarla da paylaşmalısınız.

Rüyada uyanmak isteyip uyanamamak mal varlığında kayıplar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada geç uyanmak pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini uyandırmak yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Rüyada başka bir evde uyanmak sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü tarafından uyandırılmak çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, kindar olacağına alamet eder.

Rüyada korkmak uyanmak gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yerden düşerken uyanmak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Rüyada uçurumdan düşerken uyanmak canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments