Rüyada ölü tarafından uyandırılmak

Rüyada ölü tarafından uyandırılmak sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, yalnız kalınacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ölü tarafından uyandırılmak gördüyseniz:

  • İddialı hedefler koymanız durumunda gerçekleştirmeniz zor olabilir.

Rüyada ölü tarafından uyandırılmak kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına delalettir.

Rüyada birisi tarafından uyandırılmak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, planlı ve programlı davranacağına alamet eder.

Rüyada biri tarafından uyandırılmak eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada başkası tarafından uyandırılmak işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada ölürken uyanmak yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüp uyanmak gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına delalettir.

Rüyada ölü uyandırmak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına delalettir.

Rüyada ölüyü uyandırmak daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments