Rüyada üstünde kan görmek

Rüyada üstünde kan görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, mallarının da hayırlı olacağına, kazanç elde edeceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, sıkıntı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada üstünde kan gördüyseniz:

  • yanlız dikkatli olun size oldukça ağır bir görev yüklemek isteyebilirler.

Rüyada karın üstünde kan görmek kısmetlerin artacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine delalettir.

Rüyada başkasının üstünde kan görmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine alamet eder.

Rüyada kıyafet üstünde kan görmek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin üstünde kan görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada kendi üstünde kan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada gelinliğin üstünde kan görmek ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine alamet eder.

Rüyada üstünün kan olduğunu görmek kazançtan yana kara geçeceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada gelinlik üstünde kan görmek yaralayacağına ve küstüreceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments