Rüyada kendi üstünde kan görmek

Rüyada kendi üstünde kan görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, duygularının karşılığını alamayacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada kendi üstünde kan gördüyseniz:

  • Artan istek veya ihtiyaçları olan kişilere zaman ayırmanız gerekebilir.

Rüyada üstünün kan olduğunu görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada üstünde kan görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kendi üstünde kan görmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının üstünde kan görmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabanın üstünde kan görmek kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyafet üstünde kan görmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprak üstünde kan görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün üstünde kan görmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments