Rüyada üstünün kan olduğunu görmek

Rüyada üstünün kan olduğunu görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına alamet eder.

Rüyada üstünün kan olduğunu gördüyseniz:

  • Kimseye hayır diyememeniz, size güvenen veya tavsiyelerinize ihtiyacı olan kişilerin fazlalığı zamanınızı azaltıyor.

Rüyada üstünün kan olduğunu görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine rivayet eder.

Rüyada karın üstünde kan görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya tabir olunur.

Rüyada ölünün üstünde kan görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine işarettir.

Rüyada toprak üstünde kan görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, maddi zarara gireceğine alamet eder.

Rüyada birinin üstünde kan görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işarettir.

Rüyada arabanın üstünde kan görmek aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının üstünde kan görmek rakiplerinin üzüleceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalet eder.

Rüyada gelinliğin üstünde kan görmek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments