Rüyada ünlülerle fotoğraf çektirmek

Rüyada ünlülerle fotoğraf çektirmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, kötü günlerin biteceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına işarettir.

Rüyada ünlülerle fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Sizin karlı zannettiğiniz şeylerin ardında bilmediğiniz bazı durumlar olabilir.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çektirmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine alamet eder.

Rüyada ünlülerle fotoğraf çektirmek rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çektirmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü birisiyle fotoğraf çektirmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, birikimlerine büyük zarar  geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlikli fotoğraf çektirmek süzüleceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisiyle fotoğraf çektirmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, hem moral hem de çareler bulacağına işaret eder.

Rüyada gelinlikle fotoğraf çektirmek zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments