Rüyada gelinlikle fotoğraf çektirmek

Rüyada gelinlikle fotoğraf çektirmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, darlanacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlikle fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız şeylere daha farklı açılardan yaklaşmalısınız, yeni bir yapılandırma gerekiyor olabilir.

Rüyada gelinlikli fotoğraf çektirmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, kızgınlıkların geçeceğine inanılır.

Rüyada gelinlikle fotoğraf çektirmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada sanatçıyla fotoğraf çektirmek terfi edeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakanla fotoğraf çektirmek yönetici koltuğuna yükseleceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin fotoğraf çektiğini görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada vesikalık fotoğraf çektirmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada karda fotoğraf çektirmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments