Rüyada büyük baca görmek

Rüyada büyük baca görmek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, harcama gücünün artacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük baca gördüyseniz:

  • Daha önce yaptığınız denemelerde zorla da olsa başarı sağlmaış bazı planlar, bundan sonra fayda sağlamayacağı gibi, daha da fazla problem yaşamanız anlamına gelebilir.

Rüyada büyük baca görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada baca sıvamak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına delalettir.

Rüyada baca yıkılması görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada baca kurumu temizlemek ekonomik olarak zayıflayacağına, modern insanlarla tanışılacağına delalet eder.

Rüyada bacadan çıkan duman görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bacadan duman görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına alamet eder.

Rüyada bacada kurum görmek sorunlarının son bulacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı rivayet etmektedir.

Rüyada baca kurumu görmek sevilip sayılacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments