Rüyada baca görmek

Rüyada baca görmek parasını ve malını kaybedeceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, işlerinin çoğalacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada baca gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yanlış değerlendiriyor olabilirsiniz.

Rüyada baca yıkmak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacadan eve girmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına inanılır.

Rüyada bacadan duman çıktığını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına işaret eder.

Rüyada peri bacaları görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada baca kapağı görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacadan çıkan duman görmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada baca görmek saygınlığını yitireceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işarettir.

Rüyada bacadan düşmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments