Rüyada ev bacası görmek

Rüyada ev bacası görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, ona yardımcı olacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, işlerin günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada ev bacası gördüyseniz:

  • İşleri farklı şekilde halletme biçimlerinin farkına varmanız, gelecekte işleri yapma şeklinizi değiştirmenize neden olabilir.

Rüyada eve bacadan girmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına işarettir.

Rüyada bacadan eve girmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacası tüten ev görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada ev bacası görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada bacada duman görmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine yorulur.

Rüyada soba bacası temizlemek kısmetlerinin kapanacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına alamet eder.

Rüyada bacaya su dökmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına yorulur.

Rüyada yıkılan baca görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments