Rüyada üniversite kazandığını görmek

Rüyada üniversite kazandığını görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, rahat bir hayat yaşayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işarettir.

Rüyada üniversite kazandığını gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerdeki sorunları çözme olasılığı doğabilir.

Rüyada başkasının üniversite kazandığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına işaret eder.

Rüyada istediğin üniversiteyi kazanmak erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının üniversiteyi kazandığını görmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, çalışıyorsa terfi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, hayırlı haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada üniversite kazandığını duymak kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına işaret eder.

Rüyada kızının üniversiteyi kazandığını görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun üniversiteyi kazandığını görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada üniversite kazanmak eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments