Rüyada arkadaşının üniversiteyi kazandığını görmek

Rüyada arkadaşının üniversiteyi kazandığını görmek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, bol muhabbette kalacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, günahların da affolacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının üniversiteyi kazandığını gördüyseniz:

  • Sonunda oldukça yaratıcı veya ticari anlamda değer taşıyan bir işi sonuçlandırabilirsiniz veya tekerleğin icadından beri yapmayı düşlediğiniz bir girişimde bulunabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının üniversite kazandığını görmek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının üniversiteyi kazandığını görmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine alamet eder.

Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, ana baba duası alınacağına işaret eder.

Rüyada kızının üniversiteyi kazandığını görmek hayırlı kişiler ile tanışacağına, işlerin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada istediğin üniversiteyi kazanmak işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada üniversitede kazanmak inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada üniversite kazandığını duymak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments