Rüyada üniversite kantini görmek

Rüyada üniversite kantini görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada üniversite kantini gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz konusunda net olmamanız istenileni elde etmeyi zorlaştırıyor.

Rüyada üniversite kantini görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada okul kantini görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına rivayet eder.

Rüyada kantinden alışveriş yapmak sıkıntılarının biteceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kantine gitmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kantin işletmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına tabir olunur.

Rüyada kantin görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının üniversiteyi kazandığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada üniversite rektörü görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments