Rüyada okul kantini görmek

Rüyada okul kantini görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, kazancının günbegün artacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada okul kantini gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği, farklı uğraşlar ya da farklı kişilerle görüşmek size iyi gelebilir.

Rüyada okul kantini görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına işaret eder.

Rüyada kantin görmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kantine gitmek hile ile mal elde edeceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada kantin işletmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine işarettir.

Rüyada üniversite kantini görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, evlatlarının hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kantinden alışveriş yapmak kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi okulda görmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada okula gitmek yenisinin başlayacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments