Rüyada ıslanmış bulgur görmek

Rüyada ıslanmış bulgur görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine işaret eder.

Rüyada ıslanmış bulgur gördüyseniz:

  • Fiziksel bakımdan kendinize özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

Rüyada ıslanmış bulgur görmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslatılmış bulgur görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına işaret eder.

Rüyada bulgur ıslatmak yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, ruhuna hayrat yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını ıslatmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kediyi ıslatmak sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına inanılır.

Rüyada kedi ıslatmak girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada ıslanmış yatak görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işarettir.

Rüyada kendini ıslanmış görmek malının da eksilmeyeceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments