Rüyada uçurumda düşmek

Rüyada uçurumda düşmek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, ters giden olayların düzeleceğine, varlık içinde yaşayacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, şansın yaver gideceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına inanılır.

Rüyada uçurumda düşmek gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan birine yardım etmeniz, gösteriş yaparak ilgi çekmenizden daha fazla ilgi çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada kamyonla uçurumdan düşmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalettir.

Rüyada uçurumdan düşmek üzere olmak hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine inanılır.

Rüyada uçurum düşmek kazanca kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşmek ama ölmemek sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine delalet eder.

Rüyada traktörle uçurumdan düşmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine işarettir.

Rüyada arabadan uçurumdan düşmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek uçurumdan düşmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine delalettir.

Rüyada otobüsle uçurumdan düşmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments