Rüyada sürekli uçurumdan düşmek

Rüyada sürekli uçurumdan düşmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada sürekli uçurumdan düşmek gördüyseniz:

  • Karşı tarafı yatıştırmak, yatışmasını beklemek ya da hangi zararlı tavır içerisindeyse düzelmesi için dua etmek ciddi sabır isteyebilir.

Rüyada sürekli uçurumdan düşmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına delalettir.

Rüyada sürekli uçurum görmek ticaretinin de hızlanacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına işaret eder.

Rüyada sürekli yüksekten düşmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine alamet eder.

Rüyada sürekli bir yerden düşmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına delalettir.

Rüyada bisikletle uçurumdan düşmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine delalettir.

Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulmak hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşmek ama ölmemek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada gelinlikle uçurumdan düşmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments