Rüyada uçuruma itildiğini görmek

Rüyada uçuruma itildiğini görmek sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada uçuruma itildiğini gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada uçurumdan itilmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumdan itildiğini görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, maddi durumun düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçuruma itildiğini görmek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada itilip kakılmak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına alamet eder.

Rüyada havuza itilmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini itip düşürmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden itilmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamura itilmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments