Rüyada merdivenden itilmek

Rüyada merdivenden itilmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, dünya malı edineceğine delalet eder.

Rüyada merdivenden itilmek gördüyseniz:

  • Kırıcı olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada merdivenden itilmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada uçuruma itildiğini görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada çamura itilmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada havuza itilmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada itilip kakılmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada çukura itilmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadan itilmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından itilmek sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments