Rüyada havuza itilmek

Rüyada havuza itilmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, kazançlı işler yapacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuza itilmek gördüyseniz:

  • Yeni işler veya teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada havuza itilmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına inanılır.

Rüyada itilip kakılmak iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına alamet eder.

Rüyada uçuruma itildiğini görmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, işsizseniz işe gireceğinize delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan itildiğini görmek kendisini iyi hissedeceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada denize itildiğini görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine delalettir.

Rüyada merdivenden itilmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine delalettir.

Rüyada itilip düşmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, dine ve allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalettir.

Rüyada birini itip düşürmek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments