Rüyada merdivenleri uçarak inmek

Rüyada merdivenleri uçarak inmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada merdivenleri uçarak inmek gördüyseniz:

  • Paylaşmayı bilmezseniz, tamamen kaybedebilirsiniz.

Rüyada merdivenleri uçarak inmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden uçarak inmek sahip olduklarının eksileceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada merdivenlerden uçarak inmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten uçarak inmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada uçarak yere inmek şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçarak aşağı inmek yüzüne kan geleceğine, çok güzel günler geçireceğine işarettir.

Rüyada uçarak denize inmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçarak inmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments