Rüyada uçan yılanlar görmek

Rüyada uçan yılanlar görmek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, çok büyük çalışmalara girileceğine işarettir.

Rüyada uçan yılanlar gördüyseniz:

  • Zaman geçirme biçiminiz yakınınızdaki bazı kişilerin şikayetlerine neden olabilir.

Rüyada uçan siyah yılan görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçan yılanlar görmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın uçmasını görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada uçan yılan öldürmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına delalettir.

Rüyada yılanın uçması görmek iyileşeceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın uçtuğunu görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına delalet eder.

Rüyada uçan beyaz yılan görmek yakın zamanda rahat edeceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan sarı yılan görmek ilim irfan sahibi olacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments