Rüyada uçan tekne görmek

Rüyada uçan tekne görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, kimseyle konuşmaz olacağına alamet eder.

Rüyada uçan tekne gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat etmemeniz durumunda kendi planlarınıza göre değil, başkalarının programlarına göre hareket etmeniz gerekebilir.

Rüyada uçan tekne görmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına tabir olunur.

Rüyada teknede gezmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret eder.

Rüyada teknede balık görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına delalettir.

Rüyada tekneyle batmak var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına delalettir.

Rüyada su alan tekne görmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına işarettir.

Rüyada tekneden düşmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada teknede uçmak rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde tekneyle gezmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments