Rüyada teknede balık görmek

Rüyada teknede balık görmek malından ve parasından ziyan edeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine işarettir.

Rüyada teknede balık gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz halsiz hissedebilirsiniz.

Rüyada tekneyle balık tutmak ekmeksiz kalacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada balıkçı teknesine binmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada teknede balık görmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada balıkçı teknesi görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük tekne görmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada tekneden denize düşmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekneyi kaçırmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada tekne kullanmak birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments