Rüyada tekneden düşmek

Rüyada tekneden düşmek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına tabir olunur.

Rüyada tekneden düşmek gördüyseniz:

  • Ortam değişikliğine ihtiyacınız var.

Rüyada tekneden denize düşmek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tekneden düşmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine inanılır.

Rüyada ekmek teknesi görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz teknesi görmek tartışmaların sona ereceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada batmış tekne görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada teknede görmek çok iyi paralar kazanılacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Rüyada denizde tekneyle gitmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tekneyle gezmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments