Rüyada su alan tekne görmek

Rüyada su alan tekne görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, talihin yüzlerine güleceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada su alan tekne gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişiler sorgulanması gereken tek bir nedenle belli bir pozisyona tutunmuş olabilirler.

Rüyada su alan tekne görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada teknenin su aldığını görmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına işaret eder.

Rüyada abdest alana su dökmek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil alan ve su görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işarettir.

Rüyada su alan gemi görmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada abdest alan birine su dökmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada denizde teknede olmak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine işarettir.

Rüyada teknede uçmak işlerinin ters gideceğine, başarılarının düşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments