Rüyada pencere tamir etmek

Rüyada pencere tamir etmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencere tamir etmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarda beklenmedik değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada pencere tamir etmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine yorulur.

Rüyada bir şey tamir etmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada kapı tamiri yapmak bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkon tamir etmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına delalet eder.

Rüyada su tamir etmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına tabir olunur.

Rüyada ev tamir ettiğini görmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarını tamir etmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tv tamir etmek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments