Rüyada şemsiye tamir etmek

Rüyada şemsiye tamir etmek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, ticaretinin genişleyeceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada şemsiye tamir etmek gördüyseniz:

  • Aşırı israrcı yapıdasınız.

Rüyada şemsiye tamir etmek sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli şemsiye görmek kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada şemsiyesini kaybetmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur ve şemsiye görmek huzur ve mutluluk bulacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Rüyada evde şemsiye görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada mor şemsiye görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneşli havada şemsiye görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine yorulur.

Rüyada şemsiye istemek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments