Rüyada eşya tamir etmek

Rüyada eşya tamir etmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, yolunda huzurla devam edeceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada eşya tamir etmek gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde veya seyahatler esnasında daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada eşya tamir etmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik tamir etmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada makina tamir etmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine işarettir.

Rüyada televizyon tamir etmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada otomobil tamir etmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemi tamir etmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada otobüs tamir etmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına delalettir.

Rüyada cami tamir etmek kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments