Rüyada babayı görüp ağlamak

Rüyada babayı görüp ağlamak yüzünü güldürecek bir haber alacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, haberler alacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada babayı görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Alışverişlerde kazançlısınız.

Rüyada babanın öldüğünü görüp ağlamak bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş babayı görüp ağlamak gözünün yaşını sileceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada ölmüş babasını görüp ağlamak işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada babasının öldüğünü görüp ağlamak aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada babayı görüp ağlamak yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği birinin öldüğünü görüp ağlamak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine delalettir.

Rüyada annemin öldüğünü görüp ağlamak sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına işaret eder.

Rüyada gelinlik görüp ağlamak sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Dilara

Rüyamda annemle dostu kavga ediyordu annem sinirlendi ve şarap içmek istedi herkese doldurduk ve benim yanımda tanımadığım bi erkek vardı tepsiyi elinden aldım tam eve cikaracam babamı gördüm ve ağlamaya başladım sonra annemin dostu inanmadı ağlamama sonra ona bagirdim cagirdim babam koşa uzaklaştı ve bi arabaya bindi gitti bende evime doğru yukarı doğru çıktım arkamda da bi kız vardı tam kapının önüne geldim kız beni teselli etti bende sagol dedim ve kapıyı kapattım ondan sonrası yok uyandım