Rüyada ölmüş babasını görüp ağlamak

Rüyada ölmüş babasını görüp ağlamak maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babasını görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Asıl niyetleri görmeye çalışmalısınız.

Rüyada ölmüş babayı görüp ağlamak kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, işlerin günden güne bozulacağına inanılır.

Rüyada babasının öldüğünü görüp ağlamak büyük bir adım atılacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını görüp ağlamak parasal sıkıntılarının sona ereceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına delalet eder.

Rüyada babayı görüp ağlamak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine inanılır.

Rüyada babanın öldüğünü görüp ağlamak çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada cenaze görüp ağlamak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada deprem görüp ağlamak sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği birinin öldüğünü görüp ağlamak gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments