Rüyada babanızın sizi dövdüğünü görmek

Rüyada babanızın sizi dövdüğünü görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada babanızın sizi dövdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemenizi sağlayacak türlü parlak fikirleriniz olabilir.

Rüyada babanızın sizi dövdüğünü görmek kötülüklerden uzak olacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanızın size kızdığını görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada babamı dövmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş babayı dövmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada baba kızını dövmek gözyaşına boğulacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına alamet eder.

Rüyada babasının dövdüğünü görmek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının annesini dövdüğünü görmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments