Rüyada tuz üstünde yürümek

Rüyada tuz üstünde yürümek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuz üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Anlaşmalar ya da pazarlıklar yapabilirsiniz.

Rüyada tuz üstünde yürümek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuzlu suda yürümek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine işarettir.

Rüyada duvarın üstünde yürümek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada ırmak üstünde yürümek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine tabir olunur.

Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzların üstünde yürümek yaşadığı zorlukların son bulacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına inanılır.

Rüyada çimen üstünde yürümek kısmetsizlik yaşanmayacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine yorulur.

Rüyada karın üstünde yürüdüğünü görmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments