Rüyada çimen üstünde yürümek

Rüyada çimen üstünde yürümek rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada çimen üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Doğru yatırım ya da bütçe yapmanız durumunda bazı anlaşmalar yapılabilir veya paralar kazanılabilir.

Rüyada çimen üstünde yürümek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çimenlerin üstünde yürümek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işaret eder.

Rüyada çimenlerin üstünde namaz kılmak kişinin hayatından yana hayır bulacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına yorulur.

Rüyada çimen üstünde kar görmek kötü gidişe dur denileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada çimen üstünde namaz kılmak çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil çimen üzerinde yürümek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak çimende yürümek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil çimende yürümek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments