Rüyada tüy aldığını görmek

Rüyada tüy aldığını görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine, bunalımlı günler geçirileceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, borçlarının ödeneceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına delalet eder.

Rüyada tüy aldığını gördüyseniz:

  • Hiçbir şüpheye yer bırakmaksızın insanlara güvenmek doğru değildir.

Rüyada tüy aldığını görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altı tüyü görmek hayır dualarına nail olacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altı tüyü almak yaşadığı muhitin yenileneceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk altı tüyü yolmak evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönül sızılarının dineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altı tüy görmek malının ve parasının da artacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine yorulur.

Rüyada yüzünde beyaz tüy görmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı tüylü kedi görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalet eder.

Rüyada sırtında tüy görmek varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments