Rüyada babaya taş atmak

Rüyada babaya taş atmak aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, eşlerin ayrılacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine alamet eder.

Rüyada babaya taş atmak gördüyseniz:

  • Hoşunuza giden bazı şeyler almanız ya da dostlarınıza bazı ikramlarda bulunmanız veya misafir ağırlamanız olasıdır.

Rüyada babaya taş atmak elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına işarettir.

Rüyada cama taş atmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada aslana taş atmak zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek taş yüzük atmak özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına işarettir.

Rüyada köpek taş atmak depresyona gireceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine alamet eder.

Rüyada çocuğa taş atmak ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe taş atmak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kargaya taş atmak moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments