Rüyada babaya asi gelmek

Rüyada babaya asi gelmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, çok iyi giden işlerin duracağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada babaya asi gelmek gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı anlaşmalar, planlar veya ortaya konan işler yeni bir bakış açısıyla yaklaşılmayı gerektirebilir.

Rüyada babaya asi gelmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, elindeki malların gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada babaya asi olmak onu hayallerine kavuşturacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına delalettir.

Rüyada anneye asi olmak güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına delalet eder.

Rüyada asi nehrini görmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlüye asik olmak sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına tabir olunur.

Rüyada baskasina asik olmak vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne babanın hacdan geldiğini görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına inanılır.

Rüyada ölmüş babanın eve geldiğini görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments