Rüyada ölmüş babanın eve geldiğini görmek

Rüyada ölmüş babanın eve geldiğini görmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, bunu allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş babanın eve geldiğini gördüyseniz:

  • Çözüme kavuşmamış bazı konular sizin lehinize bir seyir izleyebilir.

Rüyada ölmüş babanın eve geldiğini görmek inancını bir kenara atacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada babasının hacdan geldiğini görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına alamet eder.

Rüyada babaya asi gelmek aileyle iş yapmayacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın allah yolunda harcanacağına tabir olunur.

Rüyada babanın geldiğini görmek rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine yorulur.

Rüyada ölmüş babasının geldiğini görmek her geçen gün başarıların artacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine işarettir.

Rüyada anne babanın hacdan geldiğini görmek ekmeğinin çoğalacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine inanılır.

Rüyada babaya karşı gelmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanın yanına geldiğini görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mehtap

Basin sagolsun.. makami cennet olur insallah. Bende babami yeni kaybettim eve gelip sade benimle konusuyodu. Benden baskasi onu göremiyodu, cok bakimli ve düzgün bi haldeydi.
🙁 cok mutsuzum sensiz babacim

kevser karalos

ruyamd ölmuş babamin evime geldiğini saçlarının ve sakallarinin ağar diğini bana gulumsedigini gordum guzelde giyimliydi bu arada babam kamyon kazasinda vefat etti ani bir kaybti