Rüyada tuvalet deliğine girmek

Rüyada tuvalet deliğine girmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğine girmek gördüyseniz:

  • Belirsizlikler sizi yavaşlatabilir.

Rüyada tuvaletin deliğine girmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalet deliğine girmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra allah’a şükredilmesi gerektiğine inanılır.

Rüyada tuvalet deliğinden çamaşır çıkarmak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada tuvalet deliğinde yılan görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, biraz olsun hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada tuvalet deliğinden geçmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada tuvalet deliğini görmek sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğine düşmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine inanılır.

Rüyada tuvalet deliği görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments