Rüyada tuvalet deliğine düşmek

Rüyada tuvalet deliğine düşmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, hoş olaylar yaşayacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, başarılarının devamlı olacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Rüyada tuvalet deliğine düşmek gördüyseniz:

  • Duygusal dünyanızda sebepsiz kuruntularınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada tuvalet deliğine düşmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına tabir olunur.

Rüyada tuvaletin deliğine düşmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, vefa göstereceğine işarettir.

Rüyada delikten düşmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına işaret eder.

Rüyada tuvalet deliğinde insan görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine alamet eder.

Rüyada tuvalet deliği görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine delalettir.

Rüyada tuvalet deliğine el sokmak sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada tuvalet deliğinde ekmek görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalet deliğine elini sokmak sevgiyi ve hürmeti göreceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments