Rüyada babasız hamile kalmak

Rüyada babasız hamile kalmak işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, sorunların sürekli artacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, rızkın gittikçe azalacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasız hamile kalmak gördüyseniz:

  • Dışında kalmak istediğiniz konular ya da dikkate almadığınız tavsiyeler söz konusu olabilir.

Rüyada babasız hamile kalmak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada babadan hamile kalmak yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamdan hamile kalmak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliden hamile kalmak büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, rahat geçinerek yaşayacağına yorulur.

Rüyada eşinden hamile kalmak kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiden hamile kalmak çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine işarettir.

Rüyada üçüz hamile kalmak fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlenmeden önce hamile kalmak yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, mutluluk ve saadete delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments