Rüyada sevdiğin kişiden hamile kalmak

Rüyada sevdiğin kişiden hamile kalmak içinin rahatlayacağına, sevgi ve hürmet göreceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiden hamile kalmak gördüyseniz:

  • Eskiden kalma bazı belirli sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada sevdiğin kişiden hamile kalmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kalmak gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kaldığını görmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği adamdan hamile kalmak bir hastalığa maruz kalacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinden hamile kalmak sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin insandan hamile kalmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin adamdan hamile kalmak hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiden hamile olduğunu görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments