Rüyada tuttuğu balığı yemek

Rüyada tuttuğu balığı yemek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, emeklerinin heba olacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına rivayet eder.

Rüyada tuttuğu balığı yemek gördüyseniz:

  • Pahalı hediyeler almak veya başkalarını etkilemek için para harcamak eğilimi size bedel ödetebilir.

Rüyada tuttuğu balığı yemek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin balık tuttuğunu görmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun balık tuttuğunu görmek ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük balık tutanı görmek huzur ve mutluluk bulacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada denizden balık tuttuğunu görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına tabir olunur.

Rüyada balık tuttuğunu görmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Rüyada kılıç balığı tuttuğunu görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada buz tutmuş balık görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments