Rüyada kılıç balığı tuttuğunu görmek

Rüyada kılıç balığı tuttuğunu görmek günden güne sorunlarının artacağına, kudret sahibi olacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, zararın telafi edileceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kılıç balığı tuttuğunu gördüyseniz:

  • Her zaman başkalarını düşünerek davranmak kolay olmayabilir.

Rüyada kılıç balığı tuttuğunu görmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada kılıç balığı yemek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada kılıç balığı yakalamak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, doğru bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada kılıç balığı tutmak girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, kısmetlerin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada denizden balık tuttuğunu görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, sonradan da çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuttuğu balığı geri bırakmak iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına işaret eder.

Rüyada büyük balık tuttuğunu görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına tabir olunur.

Rüyada denizde balık tuttuğunu görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments