Rüyada aya dokunmak

Rüyada aya dokunmak eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, daima zinde ve genç kalacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına, elinin sıkışacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada aya dokunmak gördüyseniz:

  • Hangi alanda ilerleyeceğiniz veya hangi alanda mücadele edeceğiniz konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada aya dokunmak ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına alamet eder.

Rüyada ayasofya görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına alamet eder.

Rüyada aya yaklaşmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada ayasofya cami görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına işarettir.

Rüyada aya çıkmak maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada ayasofyauda namaz kılmak kurtuluş yollarına ulaşacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada aya çıktığını görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Rüyada aya yolculuk yapmak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments